.

.

EYHLKM Цвете Кошница за дрехи Органайзер за Баня Сгъваема кошница за дрехи за мръсни дрехи и Кошници за съхранение (Цвят: A, Размер: 42x44 см)

EYHLKM Цвете Кошница за дрехи Органайзер за Баня Сгъваема кошница за дрехи за мръсни дрехи и Кошници за съхранение (Цвят: A, Размер:

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

Правилното съхранение за цялото семейство, чистота и ред в живота си.Издръжлив. много приложения.голям капацитет.Многократно използване, органайзер за играчки, дрехи, никаква всячины и съхранение.Сгъваема конструкция, кошница за дрехи, лесен за употреба и съхранение.Кошница за съхранение е по-голяма капацитет, спестява място и може да бъде поставен на много места.Правилното съхранение за цялото семейство, чистота и ред в живота си.Издръжлив. много приложения.голям капацитет.Многократно използване, органайзер за играчки, дрехи, никаква всячины и съхранение.Сгъваема конструкция, кошница за дрехи, лесен за употреба и съхранение.Кошница за съхранение е по-голяма капацитет, спестява място и може да бъде поставен на много места.Информация за продукта : Тип : кръгла кошница за дрехи Материал : плат Оксфорд Размер : 42x44 см Характеристики : с дръжки, сгъваема, водоустойчив, голям капацитет Опаковката включва : 1 бр. X кошница за дрехи Забележка : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината 2. Моля, оставяйте малко отклонение в данните от измерванията 3. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. Всички продукти са изработени в естествената си форма.Поради различни монитори, с различен фотооборудования, различно осветление и т.н., могат да се появят и хроматичната аберация.Ако сте прекалено чувствителни към цветята, моля, купувайте с повишено внимание.

Към свойства

Най-добри оферти в категория