.

.

Калъф ambison за iPad 6-то поколение, Hybrid Противоударная защита за цялото тяло за деца, Калъф за iPad е 9,7 инча 2018/2017 с държач за моливи / каишка за носене на ръка / Въртящи се н?

Калъф ambison за iPad 6-то поколение, Hybrid Противоударная защита за цялото тяло за деца, Калъф за iPad е 9,7 инча 2018/2017 с държач

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

На въртящата се на 360 ° стойка е сгъваем и достатъчно силен, за да поддържате вашия i Pad без значение дали сте в самолет, на дивана или дори в леглото. На въртящата се на 360 ° поставка ви позволява да персонализирате пейзажна или долно оттичане преглед под различни ъгли, за да се освободи ръцете си, независимо от това, дали сте на събранието / виж драма / видео чат.Подвижна / регулируема презрамка позволява носене таблет на работа, пътуване или на открито.Може да го окачите навсякъде, дори зад облегалката за глава на автомобилни седалки.i Pad 6-то поколение може да се мотае по диагонал или през едното рамо. Дизайн на преносим през рамо, без съмнение, ще ви представим и вашите деца наистина безгрижно ползване на i Pad.Най-новият детски калъф за i Pad с 9.7 точна деколте осигурява пълен достъп до всички бутони, пристанища или функции, без да махате калъф.Добре обмислена пылезащитная капак за всяко пристанище предпазва от прах вътре.Вграден държач за моливи дава възможност за сигурно носене на Apple Молив, не е нужно да се притеснявате, че Apple Молив се губи. (Забележка : Apple молив в комплекта не са включени).

Към свойства

Най-добри оферти в категория