.

.

Othmro E14 Основната Led Лампа с Винтова Глава 3 W AC220V 64X3014SMD Энергосберегающая Царевичен Крушка Топло Бяло 3000 До 1 бр.

Othmro E14 Основната Led Лампа с Винтова Глава 3 W AC220V 64X3014SMD Энергосберегающая Царевичен Крушка Топло Бяло 3000 До 1 бр.

BGN 2.86

Налично
Налично за поръчка

Напрежение : 220v ac; Цокъл на крушка : E14; Цвят на светлината : топло бяло (3000 К);. Цокъл E14, заменя обикновените халогенни светлини, лесно се инсталира.Здрава заварка, я не е лесно да се прекъсне.Лесна инсталация, достатъчно малка, за да се побере в осветителни тела с ограничено пространство.Обхванати силикон вместо стъкло, за да ги предпазите от повреда, който предвижда икономии на енергия.Основно се използва в таван вентиляторах, люстрах, светильниках за вътрешно осветление и във всеки подходящ стил в дневната, спалнята и кухнята. 1. Лесна инсталация, достатъчно малка, за да се побере в осветителни тела с ограничено пространство.2. Обхванати силикон вместо стъкло, за да ги предпазите от повреда, който предвижда икономии на енергия.3. Основно се използва в потолочном вентилатора, люстрах, вътрешни осветителни уреди и някое подходящо стил в дневната, спалнята и кухнята.Забележка : 1. Преди да подмените лампата изключете захранването.2. Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина и висока температура. 3. Моля, прочетете внимателно със спецификациите на продукта, преди да поръчате, за да се гарантира правилното засаждане.4. Задължително изключете захранването преди да започнете инсталацията.

Към свойства

Най-добри оферти в категория