.

.

HLLMX 7 БР. Щипки за коса от Крокодилска кожа, Щипки за коса под формата на Птицечовка, Патица Зъби, Щипки за коса на Хари, Щипки за Коса под формата на Птицечовка, Щипки ?

HLLMX 7 БР. Щипки за коса от Крокодилска кожа, Щипки за коса под формата на Птицечовка, Патица Зъби, Щипки за коса на Хари, Щипки за

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

Комплектът включва : само на 7 парчета заколок за коса.Включително от 7 различни цвята. Размер : Всяка патешки шнола за коса е около 8 х 0,6 см /3,14 х 0,23 инча, козината здрава, която може да се задържат по-голяма част от разпръснати на косата.Зъбите са предназначени за добра обработка на всякакви гъста или тънка коса, подходящи за дебели, тънки, къдрава или права коса.Щипки за коса не само украсяват косата, но и ще създаде елегантен външен вид, който ще ви направи по-привлекателни.Щипки за коса може да се използва в най-различни поводи, като сватби, шаферките, Свети Валентин, партита, рождени дни, церемония, банкети и ежедневното носене.Щипки за коса от кожа на Алигатор, Метални Фиби за Коса, Обикновена фиби, във формата на Птицечовка, Дълги и тънки Игли за Коса, за жени и Момичета, Аксесоари за коса.Параметри : Материал : сплав Цвят : както е показано Размер : около 8x1 см на Помещение и включва 7 х заколок за коса.

Към свойства

Marterial:
alloy
Color:
As shown
Size:
About 8x1cm
Package Including :
7 x hair clips :

Най-добри оферти в категория