.

.

Геометрични Фиби за Коса М-образна Форма, Нокът За Коса, Скоба за Захващане на Коса, Нокът Акули, шапки, Аксесоари За коса (цвят сребрист)

Геометрични Фиби за Коса М-образна Форма, Нокът За Коса, Скоба за Захващане на Коса, Нокът Акули, шапки, Аксесоари За коса (цвят сребрист)

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

Материал : Мед.Здрав и издръжлив, лесно е деформиран, дълъг експлоатационен живот.Креативен дизайн, прекрасна форма, отлично качество на изработката. Прост дизайн, отлично качество на изработката, няма да навреди на косата, е много подходящ за жените на средна и дълга коса, правейки ви по-изящна и елегантна.Тези аксесоари за коса - прекрасни подаръци за жени и момичета, са подходящи като подарък за Деня на Св. Валентин, Коледа, Ден на майката, рожден Ден, Нова година.Ако имате някакви проблеми по време на пазаруването, моля, свържете се с нас по всяко време.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение.Вид на продукта : шапки Материал : Мед Стил : Модни Mailto : 1 бр. скоба с акула Цвят : златен /сребърен 1. Моля, обърнете внимание, че на снимката не е показан реалният размер, моля, обърнете се към описанието, за да получите подробна информация за размера. 2. Моля, са възможни отклонения в 1-3 мм от ръчно измерване, благодаря. 3. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. 4. Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.

Към свойства

Най-добри оферти в категория