.

.

Нашийник за котки с домашни любимци в Японски Стил, Регулируема Огърлица За домашни любимци, Комплект за Коте, Нашийник-Камбанка за Котки с Удлинительной на верига?

Нашийник за котки с домашни любимци в Японски Стил, Регулируема Огърлица За домашни любимци, Комплект за Коте, Нашийник-Камбанка за Котки

BGN 2.63

Налично
Налично за поръчка

Изискан звучене на камбаната : Това колие е за котки с малка камбана ще ви помогне да разберете, къде е вашия домашен любимец.Приятен в чорап : Тази яка с звънец изработен от висококачествен найлон, той е мек и приятен за кожата, подходящ в чорап, не избледнява.Котешки нашийник : Този набор от греди, предназначени за малки домашни животни, като котката, и т.н. Диаметър колокольчика : прибл. 2 см / 0,78 инча.Обиколката на : приблизително 20-38 см /7,87-14,96 инча (регулирани).С удлинительной на веригата : тази яка конструкция за домашни любимци с регулируема дължина, която може да се обърне за домашни любимци, различни размери.Нашите услуги : Ние се стремим да създадем по-добър продукт-обслужване за всеки клиент.Ако този продукт, не отговаря на вашите очаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, докато не сте доволни.Параметри : Материал : найлон Допълнителен цвят : розов, червен, син, бял Обща дължина : приблизително 38 см / 14,96 инча Диаметър колокольчика : прибл. 2 см/0,78 инча Обиколката на : приблизително 20-38 см/7,87-14,96 инча (регулирани) Тегло : 13 грама Тип : Нашийници за котки Осъществяване Списък : 1 * Яка.

Към свойства

  :

Най-добри оферти в категория