.

.

ArtbyHannah Монтиране на изкуството в рамка, Комплект от 3 теми в стил бохо, Стенно изкуство върху платно в Златна рамка с Декоративни щампи тропически Ботанически расте?

ArtbyHannah Монтиране на изкуството в рамка, Комплект от 3 теми в стил бохо, Стенно изкуство върху платно в Златна рамка с Декоративни

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

【Бестселър】 Най-добре продаваният стенни колекция холстов в стил бохо. 【Вдъхновение】 Вдъхновено от шарки в средата на века в теракота цветове, това е произведение на изкуството създава ярко изразен бохемски стил.Приятен бар стил бохо за модерен дом. 【Размер】 12x16inchx3pcs (30x40cmx3pcs). 【Идеални подаръци】Доведете нотка богемности в дома си, за да изненада майка си в Деня на майката. 【Деликатни щампи】 Технология Giclée за висока разделителна способност. 【Трайни дограма】 Рамка от МДФ, здрави и леки. 【Лесно подвешивается】 Канавка, вградена в рамка в задната част, улеснява подвешивание. 【Обслужване на клиенти】 Моля, свържете се с нас за безплатна подмяна в случай на повреда. 【Бестселър】 Най-добре продаваният стенни колекция холстов в стил бохо. 【Вдъхновение】 Вдъхновено от шарки в средата на века в теракота цветове, това е произведение на изкуството създава ярко изразен бохемски стил.Приятен бар стил бохо за модерен дом. 【Размер】 12x16inchx3pcs (30x40cmx3pcs). 【Идеални подаръци】Доведете нотка богемности в дома си, за да изненада майка си в Деня на майката. 【Деликатни щампи】 Технология Giclée за висока разделителна способност. 【Трайни дограма】 Рамка от МДФ, здрави и леки. 【Лесно подвешивается】 Канавка, вградена в рамка в задната част, улеснява подвешивание. 【Обслужване на клиенти】 Моля, свържете се с нас за безплатна подмяна в случай на повреда.

Към свойства

Най-добри оферти в категория