.

.

MUSICOZY Слушалки за сън Bluetooth Превръзка на Главата, 3D Дишащи Маска за очи За Сън, Принудителна Светлина, Леко Хладен Копринен Калъф за очите, Превръзка на Очите, за Пъту?

MUSICOZY Слушалки за сън Bluetooth Превръзка на Главата, 3D Дишащи Маска за очи За Сън, Принудителна Светлина, Леко Хладен Копринен Калъф

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

Стилни слушалки с лента за глава са идеални за пътуване, спане, тренировки, джогинг, йога, audiobook. 【? Bluetooth слушалки за сън и спортна превръзка на главата 】 Превръзка MUSICOZY ви позволява да слушате музика, без да се налага пускането на допълнителни слушалки и ви предпазва от безпокойство поради растрепанных на косата и потта.Това може да бъде уникален подарък релаксиращ, стръмни технически приспособление за мъже, жени, юноши, момичета, подаръци за рожден ден за пътници, страдащи от безсъние, медитиращи, офис работници. - Това е готин д-подарък за рожден ден, Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата, като уникален подарък най-готините джаджи вашите приятели и семейството. - След това извадете среден модул и дясната слушалка.Напрягайтесь по време на тренировка, без да се притеснявате, че пот и дъжд да навредят на вашите слушалки.

Към свойства

Най-добри оферти в категория