.

.

6 БР., Плетени Фиби за коса с сверкающим Хрустальным камък, 3 Малки Фиби за коса, Шнола във формата на Птицечовка с цвете, Шнола за коса в стил Лифтинг, Ракита Шнола за ?

6 БР., Плетени Фиби за коса с сверкающим Хрустальным камък, 3 Малки Фиби за коса, Шнола във формата на Птицечовка с цвете, Шнола за коса

BGN 4.21

Налично
Налично за поръчка

Вземете малка китка на косата на върха на главата, и осигуряване на тези косата малка заколкой.Моля, дръжте малък сноп косми достатъчно, малки скоби, които не могат да ги улови и ще се плъзне с малки скоби, ако малкия лъч на косата не е достатъчно.Повторете тази стъпка два пъти. 【Уникален популярен дизайн】 : Шнола за косичек от блестящи кристалния камък е нов и уникален двуслойни дизайн : един слой улавя космите, а малка скоба, извива отгоре, определя на плитка. 【Две практически приложения на】 : 1) Използвайте малка заколку за коса за бързо техника на плетене, лесно и бързо поставени бретон и разрошен косата. 2) използвайте само по-голяма заколку за коса, за да фиксирате в косите, искрящи цветни кристали като декорация също е много модерен. 【4 цвята заколок за коса】 : Набор от заколок за коса включва 4 различни цветове, които лесно и стилно съчетават с вашите различни прически и нарядами и да изглежда блестящо на слънцето. 【Модни леопардовые фиби за коса】 : леопардовая шнола с дължина 4 х 3,78 инча, лесен и модерен, 3 малки фиби за коса с прикрепена към него 3 кръгли бижута от леопард страз, искрящи на слънцето.Изработен е от висококачествени аксесоари и кристали, с добро качество и е трайна. 【Подходящи за много случаи】 : Двуслойни фиби за коса могат бързо да ви направи стилни и елегантни, приведени в ред свобода косата или да смениш прическата на елегантни опашка, а един коктейл рокля привлече вниманието на коледните партита!Идеален за много случаи, като например танци, работа, сватба, парти, училище и т.н.

Към свойства

Най-добри оферти в категория