.

.

Весела Топка за Кучета, Играчки за Агресивни Жевателей, Твърди Писклив Играчки за Кучета, Интерактивни Играчки за Кучета, Играчки за почистване на зъбите на Куче, И?

Весела Топка за Кучета, Играчки за Агресивни Жевателей, Твърди Писклив Играчки за Кучета, Интерактивни Играчки за Кучета, Играчки за

BGN 9.06

Налично
Налично за поръчка

[БЕЗОПАСЕН И УСТОЙЧИВ] - въз Основа на съображения за здравето на домашните любимци, като материал, избран от естествен каучук, който позволява да се избегнат недостатъците на чупливи и опасни пластмасови материали и може едновременно да отговаря на две качества : сигурност и устойчивост на укусам. [ФУНКЦИЯ за МИЕНЕ на ЗЪБИТЕ] - Вдъхновен от клавиатурата, продуктът е различна здравина и издръжливост, както и уникалният дизайн на клавиатурата с V-образно пазом позволява на кучетата да съдържа устата чисти по време на игра. [ПИСКЛЯВЫЙ кученце ТОПКАТА] - може да се използва като интерактивна играчка за кучета, а към вак добавено звуково устройство, да увеличите удоволствието на кучето по време на игра и да се предотврати скуката и тревогата куче. [ИГРАЧКА за кучета за АГРЕСИВНИ жевателей] - Тази играчка топка за кучета е сертифицирана за устойчивост на укусам животни, броят на тестовете е 1654 пъти, максималната мощност на тест - 337,197 шап, топката не е повреден и има добра еластичност. [Весела топка за кучета] - Това е многофункционална играчка за кучета с безкрайна радост, тази играчка не може да донесе само щастие кучета, когато им е скучно или не ги съпътстват домакините, премахване на безпокойство, причинено от самотата, тя също може да попречи на кучета повреди мебели, дрехи и т.н.

Към свойства

Най-добри оферти в категория