.

.

3D Лещовидна щампи на стената LiveLife - Кученца морски лъв от Deluxebase. 3D плакат с океана и без рамка. Идеалният декор на стените. Оригинално произведение на изкуството, лиц

3D Лещовидна щампи на стената LiveLife - Кученца морски лъв от Deluxebase. 3D плакат с океана и без рамка. Идеалният декор на стените.

BGN 26.77

Налично
Налично за поръчка

ИЗЖИВЕЙТЕ СВОЯТА СТАЯ, поставете готин плакат с размер 12x16 см в рамка за плакати (не влиза в комплекта) и вижте как цветните 3 D-изображение на разкрасяване всяка стая!Красиво светъл дизайн и внимание към детайла се вдишва живот в образ и да улавят въображението както на възрастни, така и деца от всички възрасти.ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ на ТЮЛЕНИ - това са фантастични идеи за подарък на стената, и това би било идеално за тези, които се интересуват от тюленями!.НАМЕРЕТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ ПРИНТ - Ако ви харесва 3 D рисунка на стената, но това не е вашето любимо животно или на сцената, не се притеснявайте!Ние имаме широка гама от 3 D-линзовидных забавни плакати с изображение на множеството на различните животни и цветове!От тях стават страхотни подаръци за жени, мъже и деца!Там наистина има нещо, което е за всички!.ИЗВЕСТНИ ТВОРЦИ - В колекция 3 D Live Life представя работата на най-известните 3 D художници в света.Най-новият линзовидная технология се използва за създаване на набор от невероятни продукти от най-високо качество.Те изглеждат толкова реални, че ще ви се стори, че можете да протегнем ръка и да докоснем това, което е вътре!.КУПИ С УВЕРЕНОСТ - собственик на марката 3 D Live Life, Deluxebase, повече от 25 години е специализирана в разработването на забавни и образователни играчки, подаръци и стоки за дома в обединеното кралство, САЩ и Европа. 3 D Лещовидна щампи на стената Live Life - Кученца тюлени.3 D плакат с котиком без рамки от Deluxebase, добра декорация за стени.Оригинално произведение на изкуството, лицензиран известен художник Дейвид Пенфаундом!Поставете красив готин плакат с размер 12x16 см в рамка за плакати (не влиза в комплекта) и вижте как цветните 3 D-изображение на разкрасяване всяка стая.Това фантастични идеи за подаръци със снимки, и този модел е идеален за тези, които се интересуват от уплътнения.Ако ви харесва 3 D рисунка на стената, но това не е вашето любимо животно или на сцената, не се притеснявайте, ние имаме широка гама от 3 D-линзовидных стенни рисунки с участието на най-различни животни и цветя!В колекцията 3 D Live Life представя работата на най-известните 3 D художници в света.Най-новият линзовидная технология се използва за създаване на набор от дъха на продукти с най-високо качество, които изглеждат толкова реалистично, че ще ви се стори, че можете да протегнем ръка и да докоснем това, което е вътре!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория