.

.

Сиянието от ума лунна лампа - 3D Лунен лека нощ за детски спални - 16 цветни led лунни балони за космически декор - Вълшебен Глобус-нощна светлина със стойка, сензорен / д?

Сиянието от ума лунна лампа - 3D Лунен лека нощ за детски спални - 16 цветни led лунни балони за космически декор - Вълшебен Глобус-нощна

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

? ТЪРСИТЕ УНИКАЛЕН ДЕТСКИ ЛЕКА НОЩ?Не търсете повече, отколкото на нашата лунна светлина, лампа!Благодарение на успокаивающему luminesce и очарователен дизайн на нашата скъпа лампа ще ви предпази детето си от страх от тъмното.Създайте приятна среда във вашата детска стая и им помогнете да потъне в блажен сън при сияйна лунна светлина.Лунна лампа, излучающая съзнанието : от космоса към вас у дома!. ? ЖЕЛАЕТЕ СПОКОЕН СЪН ПРЕЗ НОЩТА ?Регулиране на яркост, за да се превърне вашата детска лампа в мек детски нощна светлина или лека нощ в детската стая.Нашите модернизирани ночники на батерии служат за до 2 нощувки, при приглушенном осветление и 1 нощувка при ярка.Педиатри и инструктори по съня препоръчват приглушать ночники за деца, тъй като те не нарушават съня. ? ВЕСЕЛИ ЦВЕТОВЕ ЗА СЪН, ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ и повторение на - Изследвания показват, че светли цветове влияят на настроението : червен за сън, сини отпуска..дистанционно управление и сензорно управление позволяват регулиране на яркостта, таймер, 16 цвята и режими на работа на този лунен нощни лампи.Децата могат да се насладят на wi-ночником.Нека светещ лунна лампа вдъхнови децата си на големи мечти!. ? УНИКАЛЕН ЛУНЕН ДЕКОР за СПАЛНЯ - Нашата 3 D лампа-глобус е най-реалистичен лунната повърхност!Огрян от лунна топка чудесно за оформяне на спални в космическата тематика, спални за момчета, уникален декор и дори стая за момичета.Нашите малки тела - страхотни подаръци за източници момичета и момчета, готини лампи за спалня, идеални тела за спалнята, за деца.По-голям размер - страхотни подаръци за рожден ден за момичета, подаръци за нея или декор на стаи за тийнейджъри. ✅ БЕЗОПАСНО и безгрижно - Нашата лампа за детската спалня е оборудвана с светящимся лунна топка, изготовленным от нетоксични материали без остри ръбове.Батерия преминали прецизни тестове за безопасност, както и детска 3d лампа moon lamp редовно се проверяват за качество.Насладете се на спокойствието на ума, благодарение на денонощната поддръжка на клиенти, която е винаги на разположение. * Получателите на подаръци също могат да се обърнат за помощ.

Към свойства

Най-добри оферти в категория