.

.

Дъска от въглеродни влакна Саржевая плоскост от въглеродни влакна с Висока Твърдост на Листов Материал с Ярка лъскава повърхност(200 * 300 * 1.0 мм)

Дъска от въглеродни влакна Саржевая плоскост от въглеродни влакна с Висока Твърдост на Листов Материал с Ярка лъскава повърхност(200

BGN 19.19

Налично
Налично за поръчка

Изработен от висококачествени въглеродни влакна, той е много издръжлив, лек, издръжлив и има дълъг срок на служба.Удобна конструкция и качество на конструкцията, материалът не се подлага на предварителна обработка и работа с удобен.Добра устойчивост на корозия, той може да разяжда киселина, луга, сол и атмосферную сряда, без редовна поддръжка.Лесен и гъвкав, силата на въглеродни влакна е само 1/5 от масата.Той е с висока износоустойчивост, може да бъдат навити на руло.Висока ефективност, здравина на опън в няколко пъти по-висока, отколкото при обикновена стомана, я модул на еластичност е по-добре, от стомана, и той притежава отлична устойчивост на пълзене и удар. ? Изработен от висококачествена материал от въглеродни влакна, той е много издръжлив, лек, издръжлив и има дълъг срок на служба. ? Удобна конструкция и качество на конструкцията, материалът не се подлага на предварителна обработка и работа с удобен. ? Добра устойчивост на корозия, той може да разяжда киселина, луга, сол и атмосферную сряда, без редовна поддръжка. ? Лесен и гъвкав, силата на въглеродни влакна е само 1/5 от масата.Той е с висока износоустойчивост, може да бъдат навити на руло. ? Висока ефективност, здравина на опън в няколко пъти по-висока, отколкото при обикновена стомана, я модул на еластичност е по-добре, от стомана, и той притежава отлична устойчивост на пълзене и удар.

Към свойства

Condition:

Най-добри оферти в категория