.

.

Homoyoyo 1 бр. Преносими Овлажнители на Въздуха, Малки Овлажнители, Овлажнители на Въздуха, овлажнител на въздуха за Дома, Мини-Овлажнител, USB -, Мини-Овлажнител, Мини-Бел?

Homoyoyo 1 бр. Преносими Овлажнители на Въздуха, Малки Овлажнители, Овлажнители на Въздуха, овлажнител на въздуха за Дома, Мини-Овлажнител,

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

ОВЛАЖНИТЕЛИ на ВЪЗДУХА за дома - USB удължителен кабел за зареждане на мобилен телефон.ПРЕНОСИМИ ОВЛАЖНИТЕЛИ на ВЪЗДУХА-Вградена поставка, просто натиснете леко върху нея, тя угасне.МАЛКИ ОВЛАЖНИТЕЛИ на ВЪЗДУХА - Изработени от висококачествен материал, за по-дълга употреба.ОВЛАЖНИТЕЛИ на ВЪЗДУХА - също могат да бъдат ночниками.ОВЛАЖНИТЕЛ на ВЪЗДУХ за ДОМА - отличен избор за подарък на приятели, семейство и т.н., ОВЛАЖНИТЕЛИ на ВЪЗДУХА за дома - USB удължителен кабел за зареждане на мобилен телефон.ПРЕНОСИМИ ОВЛАЖНИТЕЛИ на ВЪЗДУХА-Вградена поставка, просто натиснете леко върху нея, тя угасне.МАЛКИ ОВЛАЖНИТЕЛИ на ВЪЗДУХА - Изработени от висококачествен материал, за по-дълга употреба.ОВЛАЖНИТЕЛИ на ВЪЗДУХА - също могат да бъдат ночниками.ОВЛАЖНИТЕЛ на ВЪЗДУХ за ДОМА - отличен избор за подарък на приятели, семейство и т.н. Предпоставка включва 1 х Овлажнител Функции-Време за зареждане : 3 USB мини-овлажнител. - Мощност : 2 W Преносим овлажнител на въздуха - Капацитет : 220 мл - : 400 mah -Размер : около 7,6x7,6x12 виж -Цвят : бял. - Време на работа : 6-10 часа - Вход ток, USB : 1 A -Материал : ABS / PP / силикон. - Входно напрежение : 5 vdc - Порт за разширяване на USB към мини-увлажнителе за зареждане на мобилен телефон. - Избор на приятели, семейство и т.н., Овлажнител на въздуха за дома. - И ночником може да бъде Малко овлажнител на въздуха. - Вградена подкрепа, просто натиснете леко върху нея, тя се изключи. - Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба.Информация за стоки, Преносими овлажнители на въздуха Търсите професионален, но в същото време мини-овлажнител за въздух?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален мини-овлажнител USB трябва да отговарят на вашите нужди.овлажнители на въздуха за дома - това е един от най-добрите варианти за вас.

Към свойства

Най-добри оферти в категория