.

.

YARNOW 2 елемента Режещи Клещи Диагонал Страничната Нож Клещи, Щипци за Ключалката Удобен Инструмент за Кожички, за да Смъкне тръби Диагонал Режещи Клещи, Ножица за ря?

YARNOW 2 елемента Режещи Клещи Диагонал Страничната Нож Клещи, Щипци за Ключалката Удобен Инструмент за Кожички, за да Смъкне тръби Диагонал

BGN 5.55

Налично
Налично за поръчка

Неръждаема стомана.Ножове от неръждаема стомана : Изработени от висококачествен материал, този продукт е здрава, удобна за използване.Труборез : Този универсален инструмент е удобен и лек за използване, изключително удобен и практичен.Клещи : за ремонт на автомобили, работилница, занаяти, домашна инструмент, дърводелци,.Клещи с клип : Изработени от неръждаема стомана за защита от ръжда и дълголетие.Скоба за маркуч : помага за бързо облекчаване на стволови в повечето двигатели.Списък на опаковки 2 x Клещи Характеристики - Цвят : Различни цветни ножове от неръждаема стомана. - Къса гъби и скосени режещи инструменти позволяват внимателно срежете тел, клещи с игольчатым фитил - Материал : автомобилни клещи от неръждаема стомана - Ръкохватка изработена от екологично чисти материали, ръкохватки осигуряват допълнителен комфорт и намаляване на умората на ръцете клещи за рязане на тръби. - Лесни за рязане на тел, щифтове, въжета, малка верига, тигрови опашка, beading, тънка тел и т.н. Скоба за маркуч. - Е изработен от неръждаема стомана за защита от ръжда и устойчивост Скоба за труборезов - Размер : около 13 X6 X1,5 см / 5,11 X2,36 X0,59 инча диагонал нож от неръждаема стомана. - материални, здрави и подходящи за носене клещи за захващане на маркуча.Информация за стоки, Клещи за рязане на тръби Диагонал на режещи инструменти осигуряват по-лесно и бързо нарязване и зачистку на всички видове електрически и неелектрически кабели, мрежи за огради, мрежести кабелни основи и така нататък.микрорезак за промиване Тези клещи са изработени от качествен материал с повишена здравина и издръжливост.

Към свойства

Най-добри оферти в категория