.

.

MHYFC Раница за домашни любимци, Чанта за носене, чанта за Куче, Малко Куче чанта, Кучешки развъдник за Котки, столче за Кола за домашни любимци, чанта на рамото, Коте (Ц?

MHYFC Раница за домашни любимци, Чанта за носене, чанта за Куче, Малко Куче чанта, Кучешки развъдник за Котки, столче за Кола за домашни

BGN 230.61

Налично
Налично за поръчка

Приложими елементи : най-малкият размер е подходящ за домашни любимци с тегло до 5 кг, големият размер е подходящ за домашни любимци с тегло до 9 кг. Този продукт можете да носите в ръка, на рамо, през рамо или да се използва в кола.Тя може да се използва като гнездото за домашни любимци в домашни условия.Възглавници са с топла плюшени страни от една страна и хладно комфортен страна с друга.Подвижни презрамки с регулируема дължина и меки дръжки.С пътна чанта за домашни любимци е по-удобно да излиза навън. Размер : малка 37*23*25 см, голям 47*31*30 смМатериал : платно Цвят : черен Тегло : малък 1 кг, голям 1,3 кгприменяемые елементи : най-малкият размер е подходящ за домашни любимци с тегло до 5 кг, големият размер е подходящ за домашни любимци с тегло до 9 кг. Този продукт можете да носите в ръка, на рамо, през рамо или да се използва в кола.Тя може да се използва като гнездото за домашни любимци в домашни условия.Възглавници са с топла плюшени страни от една страна и хладно комфортен страна с друга.Подвижни презрамки с регулируема дължина и меки дръжки.С пътна чанта за домашни любимци е по-удобно да излиза навън.Пратката включва : 1 х домашен любимец Забележки : 1. Допуска се отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Поради разлика в екрана на цвят може да се различават малко от това, което очаквате, моля, нека това.Пренасяне за кучета и стоки за пътуване, пренасяне за кучета с мека страна, пренасяне за кучета с твърда страна, раници за кучета, пренасяне за кучета, пренасяне за котки и детски колички, пренасяне за котки с мека страна, малки пренасяне за животни.

Към свойства

Най-добри оферти в категория