.

.

Cabilock 3 бр. Контейнер За събиране на Мръсната Кърпа Кошница за дрехи За Съхранение на детски играчки с Голяма Clo Домашно Облекло Кошница за Подробности Складное Одея?

Cabilock 3 бр. Контейнер За събиране на Мръсната Кърпа Кошница за дрехи За Съхранение на детски играчки с Голяма Clo Домашно Облекло

BGN 18.83

Налично
Налично за поръчка

плат.Държач за детски играчки - по-Голям капацитет, което го прави чудесен избор за поддържане на вашите пространства в чистота и организация.КОШНИЦА за ОДЕАЛА - Дръжка осигурява здрав и удобен захват за лесно изваждане и пренасяне.ГОЛЯМ ДЪРЖАЧ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на багаж-Кошница за дрехи, Отделно стоящи кошница за дрехи, Сгъваема кръгла органайзер за съхранение в бохемски стил с кожени дръжки за мръсни дрехи.КОШНИЦА ЗА ДРЕХИ, ЗА КЪЩИ -Кошница за дрехи Сгъваеми голям кош за дрехи с удобни дръжки за носене Отделно стоящи кошница за съхранение на играчки.КОШНИЦА ЗА ДРЕХИ ОТ ПЛАТ - КОШНИЦА за ОРГАНИЗИРАНЕ на спалното БЕЛЬО - кажете сбогом на хаоса и лесно осигурете си по-комфортен и чист пространство.Пратката включва 1 х кошница Характеристики-Размер : 38,00 X26,00 X5,50 см./14,93 X10,22 X2,16 инча-Това ще ви помогне лесно да организирате нещата си, като дрехи, одеало, играчки, чорапи и т.н. - Може да се използва в спалнята, хола, кабинета, дневната, кухнята, офис, гардероб и нощното шкафче. - Материал : плат, бамбук - Цвят : бежово - е направен от добър материал, издръжлив и лек, той не е лесно да се скъса. - Голям капацитет, което го прави чудесен избор за поддържане на вашите пространства в чистота и организация. - Модерен и семпъл стил, който може да се побере на повечето от декорации и стилове на вашия дом.Информация за стоки, Кошница за дрехи, за къщи, Тя ще ви даде реда в къщата.тканевое кофа за дрехи, Изработени от добри материали, така че това е продукт лесно и трайно.голям държач за съхранение все още загрижени за разбросанной мръсни дрехи?Търсите кошница за съхранение на мръсни дрехи?Тогава вие не трябва да пропуснете тази количка за бельо. кошница за одеяла В нея можете да съхранявате мръсни дрехи, детски играчки и много други.

Към свойства

Най-добри оферти в категория