.

.

Акрилни Рамки за снимки AITEE 4x6, 3 опаковки, блок с дебелина 20%, Прозрачни Рамки За снимки, свободно Стоящи Двустранен Магнитен Акрилни Люцитовые без рамки Прозрачни К?

Акрилни Рамки за снимки AITEE 4x6, 3 опаковки, блок с дебелина 20%, Прозрачни Рамки За снимки, свободно Стоящи Двустранен Магнитен Акрилни

BGN 12.19

Налично
Налично за поръчка

Има различни размери рамки по ваш избор : .Можете да избирате в зависимост от вашите нужди или желания. √ Трайна защита от ултравиолетовите : Магнитна акрил рамка Aitee е изработена от лят акрил лентата клас А, ултра силна материал с висока чистота, коефициент на пропускливост на светлината над 95%.Всички акрил рамка uv устойчиви, че може да защити картина от избледняване под въздействието на слънчеви лъчи или флуоресцентни крушки. и са устойчиви на унищожаване, което е по-траен и по-безопасно, отколкото друго лошо крехко стъкло. √ Отделно стои и двустранен дисплей : Бескаркасная акрил рамка за снимки Aitee с 20% по-дебели панели за други производители, което позволява на нашите акрил рамка свободно да стоя по-стабилно.Лесно можете да покажете на 2 различни снимки от двете страни.Бескаркасная акрил рамка може да застане върху работния плот хоризонтално или вертикално, но не подвешиваться, идеален за декорация на дом, офис или студио. √ Плаващ рамка и е най-добрият подарък : една снимка с размери 4x6 инча годни край акрил рамка за снимка с по-малък размер ще остави рамка за плаващ вид.Акрил рамка за снимки за дисплея може да защити вашата снимка и да се насладите пълноценно на щастието рекорд на живот.Акрил рамка за снимки - най-добрият подарък за семейството и приятелите, подходящ за рождени дни, Коледа, Нова година, Хелоуин. √ Лесни за използване и сверхсильные магнити : два блока държат на снимката, заедно с 4 двойки магнити за точно определяне на всеки ъгъл, лесно надграждане на картинката, за разделяне на два блока.Магнити по прозрачен акрил рамка е достатъчно здрава, за провеждане на различни хартиени продукти, като например семейни снимки, награди, лиценз, документите, детски снимки, колекция или вашите прекрасни спомени. √ 100% гаранция : Магнитни без рамки акрилни рамки за снимки Aitee lucite гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни и гаранция за качество от 1 година, ще получите на нашите услуги за подкрепа при всякакви неуспешни покупки.Ако имате някакви нужди, моля, пишете ни, и ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. 1. Супер прозрачен материал особена чистота. 2. Защита от ултравиолетови лъчи и двустранен дисплей. 3. Свободно стоящ, здрав и издръжлив. 4. Показване на хоризонтално или вертикално. 5. Може да плува и лесен за почистване. 6. Изборът на подарък и мультиразмерность на избор.

Към свойства

Най-добри оферти в категория