.

.

Пакети за съхранение на храна във фризер Ziploc обем 4 литра, технология Grip 'n Seal, за да се улесни захващане, отваряне и затваряне, 30 парчета, опаковки от 4 (общо 120 пакет)

Пакети за съхранение на храна във фризер Ziploc обем 4 литра, технология Grip 'n Seal, за да се улесни захващане, отваряне и затваряне,

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

Технология Grip 'n Seal и система за тройно уплътнение с дълъг езикът, консистенция, удобна за захващане и двоен цип за максимално удобство на използване.Е предназначена за защита от изгарянето при замразяване. Идеален за съхранение на прясна храна (като месо или риба) в хладилника или фризера.Безопасна за използване в микровълнова фурна (при използване по предназначение), фризер и хладилник. Пакети Ziploc обем 120 литра са произведени от пластмаса, не съдържат бисфенол А. Пакети за фризера марка Ziploc за еднократна употреба с технологията Grip 'n Seal ще ви помогнат да запазите вкуса на пресни храни или предварително приготвени любимите си ястия за съхранение в хладилник или фризер.

Към свойства

Най-добри оферти в категория