.

.

Подвесная Табела от Дърво с Изцеден Лимон В Селски стил, Интериор от Лимон във фермата, Лимонена Дървена Табела, монтиран на стената Артистичен Интериор, Знаци За Л?

Подвесная Табела от Дърво с Изцеден Лимон В Селски стил, Интериор от Лимон във фермата, Лимонена Дървена Табела, монтиран на стената

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

【Поздравете своите гости】 Нашите дървени табели, украсени с различни мотиви и положителни цитати, които добре дошли на всички.【Материал премиум-клас с подходящ размер】 Лесен, сигурен, здрав, издръжлив на употреба и трудно повреждаемый, той лесно ще красят вашата домашна украса, ще даде своя дом топла, приятна тапицерия.Това могат да бъдат подаръци за нов дом, които можете да дадете.Нашите дървени надписи, украсени с различни мотиви и положителни цитати, които добре дошли на всички. 【Поздравете своите гости】 Нашите дървени табели, украсени с различни мотиви и положителни цитати, които добре дошли на всички. 【Универсално използване】Можете да закачите табелка в коридора, на вратата на детската стая, спалня, всекидневна, тоалетна, кухненски вратата или на входа на офис, студио, кафе-бар, навсякъде, където пожелаете. 【Лесна инсталация】 Във всеки знак има два запазени дупки и без въже, които лесно се закача на всякаква повърхност на стените, например, на стената на куки, врати, дръжки на врати и чекмеджета и т. 【Материал премиум-клас с подходящ размер】 Лесен, сигурен, здрав, издръжлив на употреба и трудно повреждаемый, той лесно ще красят вашата домашна украса, ще даде своя дом топла, приятна тапицерия.

Към свойства

Най-добри оферти в категория