.

.

Почистващо средство за вана бутилки с четина и порести глава. Вградена Сосковая четка на края на дръжката на четка с блокирующимся всасыванием. Найлон четина и пор?

Почистващо средство за вана бутилки с четина и порести глава. Вградена Сосковая четка на края на дръжката на четка с блокирующимся всасыванием.

BGN 53.33

Налично
Налично за поръчка

✔ Най-доброто СЪОТНОШЕНИЕ между ЦЕНА и качество - Универсален едро набор от четки за почистване на бебешки шишета, включително шишета Avent, бутилки за приготвяне на комбуча и бира, гарафа за вино и напитки, спортна бутилка за вода, спираловидна стъклена тръба и бонг за пушене на трева, както и мивки в банята ?.Четка за бутилки с устройството скоба за съхранение, който позволява удобно да държи четка в близост до мивката в оптимално изправено положение ?.✔ Най-доброто СЪОТНОШЕНИЕ между ЦЕНА и качество - Универсален едро набор от четки за почистване на бебешки шишета, включително шишета Avent, бутилки за приготвяне на комбуча и бира, гарафа за вино и напитки, спортна бутилка за вода, спираловидна стъклена тръба и бонг за пушене на трева, както и мивки в банята ?.Подходящ за деца от 0 месеца и по-големи. ✔ ТВЪРДИ ПОЧИСТВАЩИ четки за шишета за почистване на тръби за насипни за пречистване на вода Hydro Flask Tumbler, добре Дошъл, Munchkin, Playtex, r Tic, Simple Modern, Yeti, с тесен провлак Swell / S well, Термос, хранилки за колибри, Ello, Ozark, Contigo, Hydro Flask ?.Четка за бутилки с устройството скоба за съхранение, който позволява удобно да държи четка в близост до мивката в оптимално изправено положение ?. ✔ОСНОВА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ЗЪРНАТА с Четка за шишета с почистване на зърното в основата без приплъзване дръжки, който е разработен специално за почистване на всички зърната за бутилки Dr.

Към свойства

Най-добри оферти в категория