.

.

8 Опаковки Преносим Джобна Пепелници, Огнезащитни за многократна употреба контейнер за бъчви от PVC FVFVAHO, Екологично Чист Външен Контейнер за цигари, Прости Мини-Пеп?

8 Опаковки Преносим Джобна Пепелници, Огнезащитни за многократна употреба контейнер за бъчви от PVC FVFVAHO, Екологично Чист Външен Контейнер

BGN 6.93

Налично
Налично за поръчка

【Размера на продукта】 Вие ще получите 8 повторното използване на екологично чисти преносими пепелници (6 стилове).Дължина : 8,5 см / 3,35 инча, Ширина : 7,5 см / 2,95 инча; Тегло : 7,5 г / 0,26 грама. 【Топлоустойчиви материали】 Не е необходимо преса цигара, пакет прави това за вас.Този преносим калъф за пепелници представлява мек лесен торбичка с огнеупорни облицовки от PVC, който забавя цигари и задържа миризма на дим. 【Лек и преносим】Идеалното устройство за активен отдих, с лек и компактен калъф-пепельницей, който може да се съхранява във всеки джоб, чанта или кола. Особено подходящ за туристически забележителности, пешеходен туризъм, къмпинг, пикник и други места на открито. 【Джоба, без мирис】 Не се притеснявайте за това, че вас ще алармата миризма на дим.Тези преносими калъфи за пепелници запазват всички (включително и мирис).Това е най-добрият избор за пушачи или като подарък на другите. 【Опазване на околната среда】Те са подходящи за активен отдих, за пътуване, туризъм, къмпинг, автомобил, както и за предотвратяване на запушване, замърсяване на околната среда и повсеместно глоба.Използвайте нашия многократна употреба калъф за пепелници, не се притеснявайте за липса на кошчета за боклук на улицата и да направи нашите краища на земята по-зелена.Като заядлого пушач, притеснен ли сте някога миризма от джоба си, когато не могат да намерят къде да поставите цигара, също като в джоба?Нашите торбички за пепел - идеалното средство против отпадъци за дейности на открито - има лек и компактен калъф за съхранение във всеки джоб, чанта или кола.Тези мини-пепелници - идеалното решение за съхранение на всичко, включително и за пепелник с аромат Характеристики : - PVC + негорими / топлоизолационна материал - Леки и преносими - Запазете джобовете си здрав - Не се притеснявайте за липса на кошчета за боклук на открито - Особено подходящ за туристически забележителности, пешеходен туризъм, къмпинг, пикник и други места на открито, Като се ползват : 1. Поставете фасове в торбичка (не е необходимо да го изтегли) 2. Затворете торбичката и застегните с помощта на бутоните 3. Когато е пълна, извадете го празно и изплакнете 4. Спрете да използвате, ако калъф или фолио навредят пепелници Параметри : Материал : PVC + негорими/топлоизолационна материал Цвят : както е показано на снимката Тегло : 7,5 g/бр Размер : 7,5x8,5 см/2,95x3,35 инча Помещение включва : 8 x лаптоп покривала за пепелници (8 стилове) Полезни съвети : поради ръчно измерване на яркостта на дисплея, светлинни ефекти и т.н., Може да има малки различия в цвят и размер между фотография и действителен обект.

Към свойства

Material:
PVC + Fireproof/Thermal insulation material
Color:
As the picture shows
Weight:
7.5g/pcs
Size:
7.5x8.5cm / 2.95x3.35inch
Package included:
8 x portable ashtray pouches(8 styles):
Warm Tips:
Due to manual measurement, display brightness, lighting effects, etc., there may be slight differences in color and size between the photo and the actual object :

Най-добри оферти в категория