.

.

BESTonZON 4 Комплект Закачалка За дрехи Поставка за Стенни рафтове, Стойки, Въртящи се Гнезда, Скоба за закрепване на Електрически контакт, Стенен Държач за Защита на ив?

BESTonZON 4 Комплект Закачалка За дрехи Поставка за Стенни рафтове, Стойки, Въртящи се Гнезда, Скоба за закрепване на Електрически контакт,

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

КОНТЕЙНЕР за КОНТАКТИ - държач за кабел за хранене, изработен от полипропиленови материали, красив и практичен за по-дълга употреба.ДЪРЖАЧ ЗА дрехи, ЗАКАЧАЛКИ - Държач за кабел за захранване, без пробиване, лигав дизайн, лесен за употреба.Приложете го навсякъде, където пожелаете.МОНТИРАНЕ на СТЕНА - е Изработен от полипропиленови материали, красив и практичен за по-дълга употреба.ЛИГАВ държач за лента, ЗАХРАНВАНЕ - Разнонаправленная регулиране на 360 °, е добър помощник при съхранение и организация.Стенен монтаж POWER STRIP - Титуляр Power Strip, не само полезен рафтове за съхранение, но и е идеално за декорация на стени.КОНТЕЙНЕР за КОНТАКТИ - държач за кабел за хранене, изработен от полипропиленови материали, красив и практичен за по-дълга употреба.ДЪРЖАЧ ЗА дрехи, ЗАКАЧАЛКИ - Държач за кабел за захранване, без пробиване, лигав дизайн, лесен за употреба.Приложете го навсякъде, където пожелаете.МОНТИРАНЕ на СТЕНА - е Изработен от полипропиленови материали, красив и практичен за по-дълга употреба.ЛИГАВ държач за лента, ЗАХРАНВАНЕ - Разнонаправленная регулиране на 360 °, е добър помощник при съхранение и организация.Стенен монтаж POWER STRIP - Титуляр Power Strip, не само полезен рафтове за съхранение, но и е идеално за декорация на стени.Списък на пакетите 4 x Набор от притежателя на контакти Характеристики - Цвят : бял поставка за закрепване на штекерной контакти. - Размер : Около 14 x 4 x 0,2 см, фиксатор за защита на ивици на хранене. - Материал : PP закачалка за превключване на панела. изход за окачване -Използвайте двустранно лепило, има висока носеща способност, и не се страхува от падане, може да се монтира на различни гладки повърхности, се вмъква в стенен държач за контакт. - Липсата на пробиване, лигав дизайн, лекота на използване.Приложете го навсякъде, където имате нужда от скоба за закрепване на контакта. - Разнонаправленная регулиране на 360 °, добър помощник за съхранение и организация на притежателя на тиксо хранене. - Е изработен от полипропиленови материали, красив и практичен за по-дълга употреба, монтирани на стената. - Не само полезна стойка за съхранение, но и идеалното лепило за монтиране на стена power strip за украса на стените.Информация за стоки, Лепило за монтиране на стена тегло лента Този продукт представлява креативен висящия контейнер за контакти, изработени от висококачествен полипропилен материала, той е траен при продължителна употреба. стенен държач за захранващия лента притежава висока носеща способност. закачалка за контакти Без пробиване, лигав дизайн, лесен за употреба.стена скоба не повече. поставка за закрепване на штекерных контакти С красиви детайли, които придават на вашия дом със стилен външен вид. лигав държач за захранващия кабел дава възможност на вашите розеткам, кабели и т.н.

Към свойства

Най-добри оферти в категория