.

.

Цветен калъф за изцяло нов Kindle Oasis (10-то поколение, випуск 2019 г.), интелигентен водоустойчив калъф от изкуствена кожа, автоматично включване/изключване, подходящи са?

Цветен калъф за изцяло нов Kindle Oasis (10-то поколение, випуск 2019 г.), интелигентен водоустойчив калъф от изкуствена кожа, автоматично

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

【Съвместими модели】 Предназначена единствено за 7-инчов чисто нов Kindle Oasis (10-то поколение) 2019 (образец № S8 IN40).Не е подходящ за устройства Kindle предишното поколение. 【АВТОМАТИЧНО включване / изключване на】Събуди или преведете устройството е в спящ режим, отваряне или затваряне на капака.Вграден магнит осигурява надеждно затваряне на капака.Спестяване на енергия за увеличаване на времето за четене. 【Изискан дизайн фигурата】 на Разположение голямо разнообразие от модерни и забавни стилове рисунки по ваш избор.Това прави вашия Kindle Paperwhite е много красив, уникален и предпазва, декориране на вашето устройство. 【Пълна защита】 Висококачествена външна част от изкуствена кожа и вътрешна част от микрофибър, се различават финес, мекота и издръжливост, като предоставя на вашето планшету най-добрата защита от удари, прах, повреди и драскотини Вътрешна част от микрофибър осигурява комфорт, предпазва екрана и запазва в чистота. 【100% удовлетвореност и възстановяване】ако е необходимо, моля, не се колебайте да се свържете с нас.На всички въпроси може да се отговори по електронна поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Моля, обърнете внимание : Съвместим със 7-инчов чисто нов Kindle Oasis (10-то поколение) 2019 (модел : S8 IN40).Пратката включва : 1 x калъф Kindle Paperwhite.Цифрова Технология на печат : В сравнение с традиционния печат и процеса на боядисване, тя позволява да се постигне по-сложно и ярка ефект на нанасяне на рисунка върху тялото, достъпни в различни ярки и забавни цветове.Вашият идеален партньор kindle paperwhite.Отлична защита : външна част е от изкуствена кожа и вътрешна част от микрофибър предпазва устройството kindle от драскотини и прах.Лесен за носене осигурява максимална защита на устройството, без увеличаване на обема.Сложи го в чантата, и ще можете да се насладите четене по всяко време и на всяко място.Имате въпроси?Свържете се с нас 1. Работи ли функцията за автоматично събуждане / сън?Да, функция за събуждане / сън работи перфектно.2. Как да разбера какъв модел е и производството на устройства за четене на електронни книги?Отидете в Настройки / Настройки на устройството / Модел на устройство.

Към свойства

Най-добри оферти в категория