.

.

Различни Цветни Реколта Метални Маркери, Подарък за Жени, Мъже, Читатели, Библиотекар, Майка, Дама, Жена, Етническият Модел, Племенните и Предсказания, на Очите, на Р?

Различни Цветни Реколта Метални Маркери, Подарък за Жени, Мъже, Читатели, Библиотекар, Майка, Дама, Жена, Етническият Модел, Племенните

BGN 41.97

Налично
Налично за поръчка

Дължина маркер е 5,5 инча /14 вж. Отметките са изработени от неръждаема стомана, трайни, устойчиви на корозия и не изчезват.Елегантна отметка ще направи вашето четеш по-интересно.Опаковъчна кутия е книжен подарък кутия е идеален за празнични подаръци, коледни подаръци, подаръци за рожден ден, подаръци за Деня на благодарността, подаръци за Свети Валентин, подаръци за Деня на майката, рожден ден, подаръци, коледни подаръци и т.н. Можете да замените фигура в раздела на своя любим модел!Изпратете ни снимка, а ние ще можем да се настроите на тази отметка за вас, това е безплатна услуга на персонализация.Дължина маркер е 5,5 инча /14 вж. Отметките са изработени от неръждаема стомана, трайни, устойчиви на корозия и не изчезват.Елегантна отметка ще направи вашето четеш по-интересно.Опаковъчна кутия е книжен подарък кутия е идеален за празнични подаръци, коледни подаръци, подаръци за рожден ден, подаръци за Деня на благодарността, подаръци за Свети Валентин, подаръци за Деня на майката, рожден ден, подаръци, коледни подаръци и т.н. Можете да замените фигура в раздела на своя любим модел!Изпратете ни снимка, а ние ще можем да се настроите на тази отметка за вас, това е безплатна услуга на персонализация.Благодарим ви за разглеждане от нашите продукти.Ние се грижим за всяка поръчка и всеки клиент, моля не се колебайте да ни информират, ако имате някакви въпроси.

Към свойства

Най-добри оферти в категория