.

.

Кутия за консервиране Авокадо, Кутия за консервиране на храните, Кутия за консервиране Авокадо, Кутия За Консервиране Авокадо, Кутия за консервиране на плодове в х?

Кутия за консервиране Авокадо, Кутия за консервиране на храните, Кутия за консервиране Авокадо, Кутия За Консервиране Авокадо, Кутия

BGN 17.81

Налично
Налично за поръчка

[Високо качество] : Изработен е от висококачествен полипропилен и силикон, контейнер за съхранение не е лесно да изчезне, за многократна употреба и здрав, свежда до минимум използването на пластмаса или алуминиево фолио, идеално за екологично пребиваване и за домашна употреба. [Плътно уплътнение] Силиконово о пръстен е стегнат уплотнено и ефект запечатване по-добре.Конструкция и закрепване със силиконов о-пръстен, лесно се отваря и затваря по-удобно да се извадят.Нека да ви ядат пресни плодове по всяко време и на всяко място. [Приятен дизайн] Кутия за съхранение на пресни плодове и зеленчуци има уникална форма, корпуса на кутията тъмно-зелени, а капакът е прозрачно, което е удобно за идентифициране на стоките вътре.Лесно ще забележите свежест авокадо. [Високо качество] : Изработен е от висококачествен полипропилен и силикон, контейнер за съхранение не е лесно да изчезне, за многократна употреба и здрав, свежда до минимум използването на пластмаса или алуминиево фолио, идеално за екологично пребиваване и за домашна употреба. [Плътно уплътнение] Силиконово о пръстен е стегнат уплотнено и ефект запечатване по-добре.Конструкция и закрепване със силиконов о-пръстен, лесно се отваря и затваря по-удобно да се извадят.Нека да ви ядат пресни плодове по всяко време и на всяко място. [Приятен дизайн] Кутия за съхранение на пресни плодове и зеленчуци има уникална форма, корпуса на кутията тъмно-зелени, а капакът е прозрачно, което е удобно за идентифициране на стоките вътре.Лесно ще забележите свежест авокадо. 100% чисто нова висококачествена кутия за съхранение на авокадо в чист вид е изработена от хранително-полипропилен материал, който е полезен за здравето и гигиеничен, а консервиране се получава по-вкусна.Елегантен дизайн на интериора, чисти при допир.Материал : ПОЛИПРОПИЛЕН, силикон о-пръстен Размер : 15,3*11*8 см/6*4.3*3.1 Цвят : тъмно-зелен Предимства : свеж и гигиеничный Забележка : поради ръчно измерване на възможно отклонение от 1-2 см, а поради различни монитори са възможни известни разлики в цвят, в зависимост от реалния получен продукт.

Към свойства

Най-добри оферти в категория