.

.

kamuavni 3 бр. Стенни Чанта За съхранение, Организатор за гардероба Над вратата Бельо от Памучен Плат, Висящ Джоб-Органайзер с 3 Големи джобове за Спалня/Баня/Кухня (Жълт?

kamuavni 3 бр. Стенни Чанта За съхранение, Организатор за гардероба Над вратата Бельо от Памучен Плат, Висящ Джоб-Органайзер с 3 Големи

BGN 12.80

Налично
Налично за поръчка

【Материал】 бельо памучен плат, здрава и добре се запазва формата си при подвешивании на стената.Вътрешната част с пластмаса покритие, вода и влага. 【Практични аксесоари за събиране】 е Оборудван с дървена перекладиной и памучна връв, добре издържа на натоварването и е удобна за закачане на стената, на вратата или на друг предмет.Три джоба създават допълнително място за съхранение на различни битови неща.Помага да се поддържа ред в стаята си. 【Симпатичен външен вид】 Размери само : 26,4 х 7,9" (67 см x 20 см), размери за всеки джоб : 7,5 "x 5,5" (19 cm x 14 cm).Нашите джобове за съхранение имат прекрасен външен вид, придават на стаята приятен естетичен вид.Това е не само начало организатор, но и приятен украса за дома. 【Широко се използва】 Този универсален монтиране на врата организатор може да се окачи в спалнята, банята, кухнята, офиса, кемпере, също е подходящ за захващане на шкаф или закачалка за дрехи. 3 джоба ви позволяват да съхранявате различни леки неща, като мобилен телефон, дистанционни управления, слънчеви очила, бижута, червило, чорапи, зарядни устройства, поща, сметки, канцеларски материали, ключове и други малки предмети, които са винаги терялись. 【Осъществяване】 3 опаковки на хубаво подвесного организатор за стенен шкаф.Те ще ви помогнат сортиране и подреждане на малки предмети, да се създаде чистота и ред в стаята и да се добави цвят към всекидневния живот.Kamuavni отличен и ви спестява пространство.

Към свойства

Най-добри оферти в категория