.

.

Pufguy S Куки S-образна форма Куки Кука Закачалка за Окачване на Тенджери, Чанти, Тигани, Чаши, Кърпи за Домашния Офис, Училище, Кухня, Градина, Банята -20 бр.

Pufguy S Куки S-образна форма Куки Кука Закачалка за Окачване на Тенджери, Чанти, Тигани, Чаши, Кърпи за Домашния Офис, Училище, Кухня,

BGN 5.33

Налично
Налично за поръчка

Кръст Бод Пакет включват : 20 бр. куки.Материал : Пластмаса.Тази кука е с S-образен дизайн, минималистичное пространство и е много практичен.Може да се използва за окачване на тенджери и тигани, чаени чаши, шапки, шалове, кърпи и т.н. Широко се използва в домове, офиси, училища, магазини, кухни и много други.Кръст Бод Пакет включват : 20 бр. куки.Материал : Пластмаса.Тази кука е с S-образен дизайн, минималистичное пространство и е много практичен.Може да се използва за окачване на тенджери и тигани, чаени чаши, шапки, шалове, кърпи и т.н. Широко се използва в домове, офиси, училища, магазини, кухни и много други.Характеристики : 1. Изработен е от пластмаса 2. Тази кука е с S-образен дизайн, минималистичное пространство и много практичен Технически характеристики : Материал : пластмаса Размер : 61x35x10 мм/2,4 "х 1,4 х 0,4" Mailto Съдържание : 20 х куки Забележка : поради ръчно измерване и проблеми с дисплея или осветление може да бъде грешки в размер и различия в цвета, да се надяваме на разбиране.

Към свойства

Най-добри оферти в категория