.

.

Пердета с ресни от розова блестяща фолио с размери 1 М *2,5 М, Лазерен Завеса, на Фона на партита, Подходящ за момичета, принцеси, на рождени Дни, сватби, украса за мальч?

Пердета с ресни от розова блестяща фолио с размери 1 М *2,5 М, Лазерен Завеса, на Фона на партита, Подходящ за момичета, принцеси, на

BGN 6.39

Налично
Налично за поръчка

[Материал] : Нашият фон за пердета с ресни от лъскава мишуры е изработена от висококачествена метална тел, очакване, отличен блясък за създаване на атмосфера на партито. [Размер] : Размер 1 м x 2,5 м, ярко-розов цвят, тази завеса от фолио, достатъчно големи, за да ефектно изглежда като фон за снимки, фотобудок или украса за партита. [Използването] : Благодарение на лесен за използване самозалепваща се лента от обратната страна, можете да прикачите тази завеса с ресни към всяка гладка повърхност, предлага разнообразни варианти за настаняване на стени, врати, маси, прозорци или в двухслойном изпълнение за по-пълен ефект. [Отнася се за] : Подходяща за рождени дни, декори за снимките, детски партита, абитуриентски, сватби и други тържества, нашата завеса с ресни от лъскава фолио непременно ще подобри цялостния интериор и ще направи впечатление на вашите гости. [Следпродажбено обслужване] : Наш основен приоритет е удовлетвореността на клиентите.Ако сте недоволни от вашата покупка, ние ви гарантираме безпроблемно връщане или замяна на стоката, като се гарантира пълно спокойствие на ума.no.no . Пердета с ресни от розова блестяща фолио с размери 1 М * 2,5 м, лазерен завеса, на фона на партита, подходящ за момичета, принцеси, на рождени дни, сватби, украса за мальчишников.

Към свойства

Най-добри оферти в категория