.

.

3 Опаковки, Големи очила за четене за жени, нападение от синя светлина, Стилни очила за четене компютърни игри Котешко око, за дами с регулируеми дужками (силата на у?

3 Опаковки, Големи очила за четене за жени, нападение от синя светлина, Стилни очила за четене компютърни игри Котешко око, за дами с

BGN 10.66

Налично
Налично за поръчка

【Авангарден дизайн "котешко око" 】 Дамски очила "Котешко око" на големия размер : ретро дизайн голям очила "Котешко око" е подходящ за всяка форма на лицето (кръгли, квадратни или във формата на сърце), а тези стилни четци "котешко око" лесно се съчетават с различни видове дрехи и предизвикват маса комплименти, принуждавайки ви да блесне навсякъде. 【Отлична стойност 】Ценен комплект от 3 женски ридеров на страхотна цена 1! Удобен комплект ви позволява да съхранявате очила за четене в любимите си места за четене, така че те винаги ще са ви под ръка. 【Филтриране синя светлина 】 Очила за четене, блокер синя светлина : Качествена леща променлив ток със защита от синя светлина, двойно покритие срещу синьо лъчи, за допълнителна защита, филтрира 99% от вредните ултравиолетови лъчи, премахване на отблясъците и преумора на очите.Пакетът включва : 3 чифта очила за четене + 3 чувалчета от микрофибър. 【За обслужване на клиенти】 100% без риск за закупуване - В случай на възникване на някаква неизправност на проблема, моля, свържете се с нас, без колебание, за да реши проблема до пълното удовлетворение.Вие не рискувате да опитате. 【Авангарден дизайн "котешко око" 】 Дамски очила "Котешко око" на големия размер : ретро дизайн голям очила "Котешко око" е подходящ за всяка форма на лицето (кръгли, квадратни или във формата на сърце), а тези стилни четци "котешко око" лесно се съчетават с различни видове дрехи и предизвикват маса комплименти, принуждавайки ви да блесне навсякъде. 【Отлична стойност 】Ценен комплект от 3 женски ридеров на страхотна цена 1! Удобен комплект ви позволява да съхранявате очила за четене в любимите си места за четене, така че те винаги ще са ви под ръка. 【Филтриране синя светлина 】 Очила за четене, блокер синя светлина : Качествена леща променлив ток със защита от синя светлина, двойно покритие срещу синьо лъчи, за допълнителна защита, филтрира 99% от вредните ултравиолетови лъчи, премахване на отблясъците и преумора на очите.Пакетът включва : 3 чифта очила за четене + 3 чувалчета от микрофибър. 【За обслужване на клиенти】 100% без риск за закупуване - В случай на възникване на някаква неизправност на проблема, моля, свържете се с нас, без колебание, за да реши проблема до пълното удовлетворение.Вие не рискувате да опитате.

Към свойства

Най-добри оферти в категория