.

.

дамски перуки, Сменяеми Перуки за коса, 26 инча, Синтетични Перука, Cosplay, Дълги прави Топлоустойчива Сребърни Естествени Перуки За черни жени, Модерен перука (Цвят: 20 ?

дамски перуки, Сменяеми Перуки за коса, 26 инча, Синтетични Перука, Cosplay, Дълги прави Топлоустойчива Сребърни Естествени Перуки За

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

Причина : Носенето на перука ще ви даде перфектния вид за ежедневието, сватби, срещи, тематични партита и връщане в училище, което ще ви направи по-уверени в себе си и очарователна.Идеален перука за Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи, ролеви игри и други случаи.Той е същият копринен, като човешки коси, меки на пипане и лесно расчесывается.Лесна инсталация, повече възможности за спестяване на повече време.Това е чудесен избор на подаръци за семейството и приятелите на свети Валентин, Ден на благодарността, годишнина от сватба и рожден ден. [Предимства] е Подходяща за начинаещи, ниско тегло, бързо и удобно за носене.Приложими случаи : всекидневният живот, партита, Коледа, Хелоуин, cosplay-партита и различни празнични мероприятия.Име на продукта : Накрайници за перуки : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 виж извинете 2. С изключение на предмети, различни от перука, както е показано на снимките на стоката.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. 6. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.7. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, а очакваното време на пристигането си е 15-20 дни.

Към свойства

Най-добри оферти в категория