.

.

Перуки Боб 4x4 Перуки от Естествена Коса на Дантели За черни жени, 12-Инчов Бесклеевой Перука От Човешка Коса Боб, Предварително Выщипанный По линия на Растеж на коса ?

Перуки Боб 4x4 Перуки от Естествена Коса на Дантели За черни жени, 12-Инчов Бесклеевой Перука От Човешка Коса Боб, Предварително Выщипанный

BGN 21.76

Налично
Налично за поръчка

Всички от нашите перуки, произведени на 100% от човешка коса, без примеси на синтетични влакна и козината на животните, който е много подходящ за продължителна употреба.Ние използваме коса, отрязани директно от главата на младите момичета, вместо да ги събират от пода. много чисти, естествени, меки, машинно двойна сила.Veravicky hair е професионален доставчик в областта на човешки косъм, нашата фабрика има над 10-годишна история.Ние правим изследвания, проектиране, производство и продажба на козметични средства за коса.Ние подкрепяме в 30-дневен връщане и замяна без никаква причина.Но, моля, имайте предвид, че стоките трябва да са в първоначалното им състояние и не могат да повлияят на вторична продажба.Подходящ е за начинаещи, Естествена и здрава, мека и гъста, почти не добри.когато и не спутывается. ❤️【Цели 10 инча : 178-180 г; 12 инча : 188-190 г; 14 инча : 198-200 грама; Меки и удобни, гладка и копринена. ❤️【Предимство】 : Къси преки перуки Боб, 100% перуки с дантела с ръчно изработени 4x4 за чернокожите жени.Дантела средно кафяво, дышащее, удобно. ❤️ 【Размер шапки】 : Средният размер на шапки 22,5 инча, подходящ за повечето голове.Пакет 3 гребени и 2 регулируеми каишка.И това ще ви направи по-удобно. ❤️ 【Логистика и услуги】 : Бърза доставка в рамките на 3-5 работни дни, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси след получаване на стоката.Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа, ще направим всичко възможно, за да ви осигури задоволително решение.Подкрепа за 30 дни без причина за връщане или замяна на стоката. .Q1. Може ли човешка коса директно перука-боб да бъдат боядисани или обесцвечены?.A1 : Да, това е 100% естествени коси, които могат да бъдат боядисани, обесцвечены и подложени на рестайлингу.Косата е по-лесно да потъмнее, да се облекчи.Ние силно препоръчваме да се обърнете за оцветяване в професионален салон, ако не, моля, винаги избирайте боя за коса с добро качество и на първо пробвайте на малка проба.Q2. Колко дълго се пазят перуки, изработени от човешка коса с директен каре?.A2 : Косата, почиства, при млади момичета, много меки и здрави, не спутываются и не падат.Ако ние се отнасяме към него така, както към собствената си коса, редовно ми ги с климатик, обикновено косата продължават 6-12 месеца или по-дълго.Въпрос 4. Имат ли мирис на перуки, изработени от човешка коса с къс каре?.A4 : косата Ни не съдържат химични вещества, могат да имат местен аромат на шампоан, но можете да ги премахнете, измиване шампоан и балсам.

Към свойства

Hair Type :

Най-добри оферти в категория