.

.

PJRYC Мъжки Раници За Почивка, Пътна Училищна чанта за лаптоп, Мъжки Реколта чанти за книги на рамото (Цвят: Армейски зелен, размер: Един размер)

PJRYC Мъжки Раници За Почивка, Пътна Училищна чанта за лаптоп, Мъжки Реколта чанти за книги на рамото (Цвят: Армейски зелен, размер:

BGN 53.01

Налично
Налично за поръчка

Малки предните джобове удобни за съхранение на малки аксесоари и осигуряват лесен достъп до тях.Странични джобове за бутилки с вода, чадъри осигуряват висока организация.Презрамки трайни и двойно подсилени шевове.Тази голяма раница е много подходящ за занимания на закрито или на открито.Портфейл за работа, училище чанта за юноши и чанта за лаптоп, която можете да използвате за международни пътувания, къмпинг, планинско катерене, пешеходен туризъм и пътуване с преспиване.Малки предните джобове удобни за съхранение на малки аксесоари и осигуряват лесен достъп до тях.Странични джобове за бутилки с вода, чадъри осигуряват висока организация.Презрамки трайни и двойно подсилени шевове.Тази голяма раница е много подходящ за занимания на закрито или на открито.Работно куфарче, училищна чанта за юноши и чанта за лаптоп, която можете да използвате за международни пътувания, къмпинг, планинско катерене, пешеходен туризъм и пътуване с преспиване. Размер : Дължина-32 см, височина 45 см., ширина 15 см. съдържание на Пакета : раница, 1 бр. (не включва други аксесоари) Забележка : 1. Актуален цвят може да се различават малко от изображението.2. Поради ръчно измерване на размера може да се различават в 0-0,3 см.

Към свойства

Най-добри оферти в категория