.

.

Черна Къдрава Перуки за Черни жени Афро Къдрава Перуки с Бретон Коса Афро Термоустойчиви Синтетични Перуки Кратък Къдрава Перука (14 инча)

Черна Къдрава Перуки за Черни жени Афро Къдрава Перуки с Бретон Коса Афро Термоустойчиви Синтетични Перуки Кратък Къдрава Перука (14

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

❤️ 1. Материал премиум-клас : Нашите перуки, изработени от здрави и екологично чисти материали, които използваме за всяко синтетично влакно за всяка мрежа.Всички те са с високо качество.Сигурност.Удобен материал. ❤️ 2. Начин за получаване на пухкав перука; поради опаковане и транспортиране по време на транспортиране на неговото разклащане и той не можеше да бъде толкова лъскав като на снимката, моля, внимателно разтривайте перука, докато не отделятся сплъстена коса, щеше да е по-добре гребен къдрава част от пръстите си ". ❤️3. тегло на перука : 280 g-300 грама Цвят на перуката : черен Размер шапчица : Вътре перука има регулируема каишка, който е подходящ за повечето размери на главата и може би е по-добре закрепени за главата Безплатни подаръци : няколко големи обици, стикери с татуировки, сеточка за коса. ❤️4.Причина : за да отговарят на всеки ден. парти.Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи и други мероприятия, но също така подобряват начина си на живот, си чувство за вкус, социален статус. ❤️ 5. моля, обърнете внимание : поради осветление и изображение на дисплея е малко по-различно от цвета на стоката, който сте получили, моля, обърнете се към самия предоставен цвят. ? характеристики кудрявого перука : големи и буйни, но лека по тегло (удобен), много еластичен, висеше и се движи много естествено.?14-15 инча отзад.?Подарък : скоба + шапка за перука + татуировка + картичка ^_^ Детайли - каква е разликата Цвят : ЧЕРЕН Тегло на косата : 280-300 грама Размер шапчица : (размера на обиколката на 22,5 инча) с 2 регулируеми джапанки, подходящ за размера на главата на повечето хора, може да е по-добре осигурени на главата. Безплатни подаръци : няколко големи обици, стикери с татуировки, сеточка за коса Материал : нашата перука е здрави и екологично чисти материали, жично влакна с висока температурна устойчивост,лесно Можете да опитате различни прически, без да се притеснявате за щети Предимство : Буйни, пухкави, по-еластични, меки и удобни, изглеждат естествено Качество : не се хвърли, не спутываются, не блестят, меки, силно коригиращи са Подходящи за ежедневно носене.на партито.Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи и други мероприятия, но също така подобряват начина си на живот, си чувство за вкус, социален статус - малка разлика може да съществува, защото настройките на монитора.За това продавача къдрава коса искам да кажа ^_^ : 1. От съображения за опаковане и транспортиране можете да разклаща леко косата, за да те бързо стават пухкави, когато вынимаете перука от опаковки, той е по-пухкав и горими като бомба, 2. Уважаеми клиенти, ако не ви харесва перука в африканския стил и трябва да си я върне, моля, запазете го в първоначалното им състояние (без украса, без стил, без пушистости), която е израз на уважение към вас и други клиенти. 3. Ако качеството на получения от вас продукт не ви устройва или цвят не е наред, моля, незабавно се свържете с нашия екип, (∀).

Към свойства

Най-добри оферти в категория