.

.

Прахоустойчив калъф за климатик SOLUSTRE, Капак за климатик за прозорци, Капак за климатик за Сватбена Декорация, Калъфи за вътрешните Климатици за Стенни блокове, Тек?

Прахоустойчив калъф за климатик SOLUSTRE, Капак за климатик за прозорци, Капак за климатик за Сватбена Декорация, Калъфи за вътрешните

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

КАПАКЪТ е КЛИМАТИК за ПОМЕЩЕНИЯ - направена с помощта на професионални технологии за осигуряване на надеждността на продукта и може да работи в продължение на известно време.На вътрешния КАПАК на ac-капак на прозорец климатик външен покровител на покрива на блок захранващ за домашно ресторанта на хотела.На КУТИЯТА на КЛИМАТИКА - на Кутията се закрепва към краищата на климатика и затваря край на климатик.Просто настройте го отпред.ЗАЩИТНО УСТРОЙСТВО ЗА вътрешно тяло ac - прост дизайн, но е много практично за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН калъф ЗА климатик - Интелигентен дизайн, изискан писане и свеж печат позволяват по-добре да декорирате вашия климатик.Осъществяване на списък 1 x капак за климатик Особености-Материал : полиестер солнцезащитная капак за климатик - добра работа, страхотна текстура, не е лесно да се скъса и трайни за дълго време делото за климатик. Дизайнерска закопчалката на ластик, удобен за поставяне и отнемане, вграден и подравнени мебелен калъф. - Красиво отпечатани фигура, лесно и освежаващо, придающий вашия дом чудесна атмосфера за защита на вътрешния блок на променлив ток. - Той е изработен от висококачествен полиестерен плат, който е безопасен за използване и е трайна за покриване на климатика в помещението. - Той е изработен с помощта на професионални технологии за осигуряване на надеждността на продукта и може да работи в продължение на известно време с противоударен променлив ток.Информация за продукта Калъф за стенен климатик този продукт представлява калъф за пылезащитного климатик, който е изработен от устойчив полиестер с добра консистенция, безопасно и практично. интериор от текстил за прозорци фермерска къща Е много практичен аксесоар, който е добре ще отговарят на вашите нужди.защитно покритие за климатик е Лесен за инсталиране и използване, можете лесно да инсталирате на вашия климатик.

Към свойства

Най-добри оферти в категория