.

.

Калъф За Тренировки за нокти, Кутия За Съхранение на Тренировки За нокти 30 Дупки, Титуляр на Контейнера За Тренировки За Маникюр, Органайзер За Витрини, Празен Калъ?

Калъф За Тренировки за нокти, Кутия За Съхранение на Тренировки За нокти 30 Дупки, Титуляр на Контейнера За Тренировки За Маникюр, Органайзер

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

Висококачествен пластмасов материал - Изработен от висококачествена пластмасов материал, който е водоустойчив, здрав и практичен, който може да се използва в продължение на дълго време.ПОДХОДЯЩ ЗА - Празна кутия-калъф за съхранение на маникюрных тренировки.Подходящ за професионалисти, маникюрных салони, училища нийл арт /колеж, художници за нокти-арту и на лични / за домашна употреба и т.н. Дизайн канали -защита от прах и влага, изолация, лесно да се съхранява.Конструкция бразда, опесъчаване корона за съхранение е по-стабилна, това може да ви помогне да съхранява шлайфане на главата, за предотвратяване на тяхното замърсяване или загуба.Спестяване на пространство-дизайн с 30 дупки, може да се използва за съхранение на тренировки за нокти различни размери, мини размер, подходящ за съхранение и пестене на място.ЧИСТ - прозрачен цвят, който позволява бързо да намерите нужното ви тренировка чрез калъф. кутия за съхранение на тренировки за полиране на ноктите с 30 прорези за съхранение на инструменти за нокти-арт на място и да ги поддържат в ред, подготвят за употреба.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествена пластмаса, който е водоустойчив, здрав и практичен. 2. Празен калъф за съхранение маникюрных тренировки. 3. Защита от прах и влага, лесен за съхранение. 4. дизайн с 30 дупки, може да се използва за съхранение на тренировки за нокти различни размери, че да пести място. 5. Прозрачен цвят, който позволява бързо да намерите нужното ви тренировка чрез калъф.Параметри : Тип на продукта : Кутия за съхранение на тренировки Материал : Пластмаса Цвят : прозрачен Размер на продукта : 14.4 * 7 * 1.4 см / 5.7 * 2.8 * 0.6 инча Тегло на опаковката : прибл. 39 г Осъществяване Списък : 1 * Кутия за съхранение на тренировки.

Към свойства

Най-добри оферти в категория