.

.

Безжична Детска Клавиатура GK98, Акумулаторна RGB-Розова клавиатура 2,4 G, Ергономична клавиатура с подсветка RGB 98 комбинации, в два цвята Офис клавиатура с механични ус?

Безжична Детска Клавиатура GK98, Акумулаторна RGB-Розова клавиатура 2,4 G, Ергономична клавиатура с подсветка RGB 98 комбинации, в два

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

【Висока производителност безжична клавиатура 2.4 G】Клавиатура използва безжично решение 2,4 G, което е по-стабилен в сравнение с други, щепсела и да играе, не изисква сложни процеса на свързване, работно разстояние на безжичната връзка до 10 м, което позволява на клавиатурата да упражнява безжично управление на големи разстояния. помага ви лесно да се отървете от кабели.Това, което прави регистрацията клавиши миг, така че това е усъвършенстван вграден чип, изключително ниска забавяне при липса на смущения на сигнала. 【Розово-бялата тема】 - Съчетание на традиционното розово и бяло в комбинация изглежда сдържан, но пълен с енергия.Ние разработихме тази безжична клавиатура и изберете тази цветова гама, компактна подредба 98. Тя все още е значително по-кратък традиционната пълен размер клавиатура 104keys, че се освобождава място на масата за друго оборудване, при запазване на цифровата клавиатура. 【Дълъг живот на батерията】 -Батерия за безжична геймърска клавиатура GK98 два пъти повече, отколкото при повечето други клавиатури 60.Това гарантира, че GK98 ще продължи колкото се може по-дълго без зареждане, благодарение на wi-fi свързване, научна конструкция капачка за ключове, поднимающегося по стълбите, вашата ръка е най-естественото състояние и осигурява максимален комфорт.Добър избор за игри или за работа в офис. 【Безжична RGB клавиатура】 Тази детска клавиатура може да бъде конфигуриран за плътен цвят или цвят RGB и поддържа различни режими на осветяване, като например режим на дишане, режим на конни надбягвания и т.н., създаване на класна гейминг атмосфера.Това може да бъде отличен за игра през нощта, дори и без светлина.Можете също така да регулирате яркостта и скоростта на дишане на подсветката в съответствие с вашите предпочитания. 【Здрава тънка ергономична клавиатура с мултимедийни функции】Срока на експлоатация на ключа е 10 милиона.Капачки за ключове ABS използват два цвята на процеса на леене под налягане, букви, символи никога не изчезват.Защита от потта, предпазва от увреждане на капачка за ключа, повишена издръжливост и тактильная обратна връзка.Съвместим с PC / Windows 2000 / Vista /Win 7 /Win 8 /Win 10 /Win11 / MAC / Linux / Chorme / XBOX / PS4 /PS5 / смартфон.Към всеки продукт от KOLMAX се предоставя 30-дневен парите и 12-месечна беспроблемная гаранция.

Към свойства

Най-добри оферти в категория