.

.

Въже за плосък пол OG3 от oshang и за Еднократна употреба Четка за Тоалетна - Дюза за Тоалетната чиния, Аксесоари за почистване на Тоалетната чиния, Четка за тоалетна с Д?

Въже за плосък пол OG3 от oshang и за Еднократна употреба Четка за Тоалетна - Дюза за Тоалетната чиния, Аксесоари за почистване на Тоалетната

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

✅ МАТЕРИАЛ-високо КАЧЕСТВО : Ние ще се погрижим за вас, ако търсите четка за тоалетна с отлично качество.Използвана четка за тоалетна, е направена от материал от най-високо качество.Това гарантира, че те са практични и дълготрайни. ✅ УДОБСТВО : Нашите почистващи средства за баня-гарантирано ще направи впечатление.Това е универсален препарат за миене на баня, подходящ за ежедневна употреба. ✅ ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Наслаждавайте се на най-добрата почистване с еднократна четка за тоалетна oshang.Просто закрепете дюза, избършете и избършете тоалетната чиния. ✅ 14 дюзи : Нашата уникална за еднократна употреба четка за тоалетна премиум-клас с 14 дюзи-на пръчици.Използваните пълнители могат да се изхвърлят, не запачкав основа.Пакетни притежателя ви позволява да съхранявате чашите за лесна смяна и съхранение. ✅ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Ние знаем, че е трудно да се намери класна и уникална четка за тоалетна с ограничен бюджет.Но това не трябва да ви притеснява.Специалисти направен е еднократно средство за почистване на тоалетни чинии, за да се гарантира, че получавате най-доброто. ✅ МАТЕРИАЛ-високо КАЧЕСТВО : Ние ще се погрижим за вас, ако търсите четка за тоалетна с отлично качество.Използвана четка за тоалетна, е направена от материал от най-високо качество.Това гарантира, че те са практични и дълготрайни. ✅ УДОБСТВО : Нашите почистващи средства за баня-гарантирано ще направи впечатление.Това е универсален препарат за миене на баня, подходящ за ежедневна употреба. ✅ ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Наслаждавайте се на най-добрата почистване с еднократна четка за тоалетна oshang.Просто закрепете дюза, избършете и избършете тоалетната чиния. ✅ 14 дюзи : Нашата уникална за еднократна употреба четка за тоалетна премиум-клас с 14 дюзи-на пръчици.Използваните пълнители могат да се изхвърлят, не запачкав основа.Пакетни притежателя ви позволява да съхранявате чашите за лесна смяна и съхранение. ✅ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Ние знаем, че е трудно да се намери класна и уникална четка за тоалетна с ограничен бюджет.Но това не трябва да ви притеснява.Специалисти направен е еднократно средство за почистване на тоалетни чинии, за да се гарантира, че получавате най-доброто.

Към свойства

Най-добри оферти в категория