.

.

Калъф с принтом ZENGCANG за Kindle - Kindle Paperwhite 4/1/2/3 / Kindle 8/10 за таблети с абстрактни флорални принтом Серия маслени картини, калъф-поставка от изкуствена кожа, 16 цвята на Дър?

Калъф с принтом ZENGCANG за Kindle - Kindle Paperwhite 4/1/2/3 / Kindle 8/10 за таблети с абстрактни флорални принтом Серия маслени картини,

BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

【Идеална за засаждане】 : Оригинално проектиран защитен калъф идеално се съчетава с Kindle, като осигурява надеждна защита.Само Paperwhite 3/3/2/1/8 2016/10 2019 -не е приложимо и към други модели. 【Функция за защита】 : Защитен калъф от микрофибър може да защити вашият монитор от надраскване.Добра функция на защита може да намали случайна повреда kindle, дори ако случайно изпуснете или поръсете. 【Лек материал】 : най-тънкият и лек кожен калъф, който сме създали за Kindle.Позволява удобно прочетете в рамките на няколко часа, а лек защитен калъф ще окаже натиск върху китката си. 【Изключителна създаване】 : Ако имате снимка, която ви харесва и искате да я капак duraflex kindle.Моля, не се колебайте да ми изпратите модел kindle и своя снимка, и аз изготовлю за вас уникален защитен калъф. 【Умен калъф】 : отваряйте и затваряйте, като книга, събуди Kindle, поставете го на работа или сън. 【Нови дрехи Kindle】 : изискан външен вид кара хората да блесне.Аз мисля, kindle ще се влюби в това изискано нова рокля.По-скоро забирайте у дома си.Съвети : Преди да си купите, моля, прочетете внимателно таблицата за идентификация на модела на картината, за да избегнете грешки при покупка.8th 2016 (за SY69 JL) 10th 2019 (за J9 G29 R) Paperwhite 1 2 3 (за DP75 SDI) Paperwhite 4 (за PQ94 WIF) Изключителен индивидуален услуга, искате да имате уникална и изключителна защитна обвивка kindle?Аз ще ви помогна да осъществим това желание.Независимо от това, каква снимка може да се направи, ние разполагаме с квалифицирани производствени работници и модерни печатни машини, и ние можем да направим за вас красива и подходяща защитна обвивка. "ZENGCANG" е специализирана в проучване, разработване и производство на защитни покривала kindle.Ако искате да видите повече модели и стилове на защитни покривала, моля, вижте "ZENGCANG Kindle" в този магазин.Аз мисля, че той няма да ви разочарова.Безупречно сервизно обслужване ще съпътстват вашата покупка, където и да се намирате, от всеки линк : консултации преди да купите, транспорт по време на закупуването, използването след получаване.Независимо от това, по някаква връзка, ако имате някакви въпроси, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Към свойства

Най-добри оферти в категория