.

.

Голям Шкаф, Окачен Органайзер за Сутиени с Въртяща се Метална Закачалка, Много Голяма Двустранен Стенни Полк, Мрежести джобове за кабинет, Подвесная Чанта за съхра?

Голям Шкаф, Окачен Органайзер за Сутиени с Въртяща се Метална Закачалка, Много Голяма Двустранен Стенни Полк, Мрежести джобове за кабинет,

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

✔️ Уголемени джобове от двете страни : увеличи капацитетът, да отговарят на вашите нужди на съхранение.Можете да организирате сутиен, чорапи, бельо, слипове. ✔️ Уголемени фасоны : В съответствие с коментарите на клиентите за това, че джоба е твърде малка, а куката е малко кратък, така че ние увеличихме дълбочина и ширина от джоба си и са увеличили дължината на куката.В най торби по-добре са поставени сутиени в различни размери.По-дългата кука ще помогне да се избегне увиснала чанта с голям шампион, а двата края на куката бяха преработени, за да се избегне пробиване на тъканите и последващо появявам. ✔️ Здрав материал : Висящ органайзер за гардероба е изработен от дишаща материя, Оксфорд 600 D, дизайн джобове от найлон окото помага бързо да се идентифицират неща, като ви спестява време от търсене на сляпо. ✔️ Окачен дизайн : метална закачалка от неръждаема стомана на 360 градуса, могат да издържат на големи натоварвания лесно се променя на 2 страна. ✔️ Спестяване на пространство : окачен шкаф за съхранение на вещи може да се окачи на мряна гардероб, лост за дрехи, багажник за дрехи, спалня, килер, хотел, туристически микробус и т.н., ще даде на дома си чист и спретнат външен вид. ✔️ Лесно почистване : ръчно пране или машинно пране и бързо изсъхване без избледняване.Здрав и издръжлив. 1.It улеснява живота ви, прави къщата по-спретнато и чисто. 2.It лесно да се търси всичко, което трябва want.it спестява пространство и време. 3.It може да виси в шкафа, закачалка за дрехи, багажник за дрехи, спалня, килер, хотел, туристически бус.В съответствие с отговорите на клиенти за това, че джоба е твърде малка, а куката е малко кратък, така че ние увеличихме дълбочина и ширина от джоба си и са увеличили дължината на куката.В най торби по-добре са поставени сутиени в различни размери.По-дългата кука ще помогне да се избегне увиснала чанта с голям шампион, а двата края на куката бяха преработени, за да се избегне пробиване на тъканите и последващо появявам.Обновете висящ шкаф с 3 D джобове, повече място за организиране.Лесно се изтриват и изсъхва бързо без избледняване. Метална закачалка за дрехи от неръждаема стомана на 360 градуса, могат да издържат на големи натоварвания лесно се променя на 2 страна.подходящ за захващане към бара, килера или някъде другаде.При внимателно производство.

Към свойства

Най-добри оферти в категория