.

.

Cabilock 6 бр./пакет Чанти за Различни Неща Хол Монтиране на Куката Полк Заден Джоб за Баня Clo Мини Плат нощно шкафче за Студенти: Кошница Кухня Удобен Органайзер за хран?

Cabilock 6 бр./пакет Чанти за Различни Неща Хол Монтиране на Куката Полк Заден Джоб за Баня Clo Мини Плат нощно шкафче за Студенти: Кошница

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

Кошница на вратата - чудесно за създаване на допълнително пространство за съхранение.Чанта за съхранение на гърба на вратата - Висококачествени и екологично чисти материали, дълготраен.Стенно подвесное устройство с рационално капацитет за съхранение на малки предмети.КОШНИЦА-организаторите за дрехи - тези чанти също така са много удобни, защото те се натрупват и могат да се перат.КОШНИЦА за ЦВЕТЯ плантатор - тя ще ви помогне да организира добре нещата.Джоб в шкафа над вратата-подходящи за домакинства, хотели, офиси и други мероприятия.В комплекта са включени 2 чанти за съхранение на x Характеристики-Благодарение на рационално капацитета на това ще осигури удобство в живота си. - Тази чанта за съхранение на чудесно за съхранение на чорапи, козметика, играчки, очила и т.н. - Цвят : светло кафяв - : 13.00 X10.00 X10.00 см/ 5.11 X3.93 X3.93inch. - Тази стенни подвесная чанта помага да се поддържа ред в стаята си. - Я може да бъде окачен на стената, вратата, тя е много удобна за използване и може да доведе стая в ред. - Тази чанта, лесно се пере и чисти, което прави вашата чанта за съхранение дълготрайни. - Материал : хлопчатобумажный лен, полиетилен Описание на продукта Кошница-организаторите за дрехи С рационално капацитет, това ще осигури удобство в живота си.Чанта за съхранение на задната врата Подвесная чанта за съхранение с естествен принтом ви позволява лесно да организирате вашите неща. над вратата джоб на кабинета Му може да бъде окачен на стената, вратата, тя е много удобна за използване, и тя може да доведе стая в ред.

Към свойства

Най-добри оферти в категория