.

.

YHY Led фарове за Honda Civic 2022 2023 11th Генерал Civic Sport Touring Главоболие Осветление Предните Лампи Работещи на Анимационния Проектор Сериен сигнал (Не е подходящ за система за ?

YHY Led фарове за Honda Civic 2022 2023 11th Генерал Civic Sport Touring Главоболие Осветление Предните Лампи Работещи на Анимационния

BGN 313.60

Налично
Налично за поръчка

【Приложимостта на】 е Съвместим с Honda Civic 2022 2023 2024 11-то поколение Civic (щепсела и да играе), подходящ за ниско конфигурация 180, средни конфигурация 240 (изисква декодер 240), не са подходящи за системи за управление горната конфигурация.Led светлини YHY, конфигурирани в съответствие с оригиналния автомобил, са идеални за вашия автомобил.Пакетът включва пълен комплект фарове, по един за всяка страна. 【Потребителски led с пълна led】 няма допълнителни лампи не се изисква.Модерен оптичен стил, за да придадат елегантност на външния вид на колата си, отдавайки го на фона на останалите.През нощта тя се вижда по-ясно, че осигурява на вас и вашето семейство по-безопасно шофиране през нощта. 【Поворотник със специален дизайн】 Сериен поворотник /Динамична анимация с подсветка на дишането.Дихателен светлина и индикатор последователно сканиране в движение, добре дошли при пристигане, или се прощават с вас.Същото, като твой стар приятел. 【Лесна инсталация】 Щепсела и да играе, без сложни процедури по време на инсталацията и не се налага на много инструменти.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми при използване или инсталиране, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Професионални тестове за сигурност】 е Преминал тест IP67, със защита от обратна полярност и отворена верига, водоустойчив, удароустойчив, прахоустойчив осигуряват защита за вашия продължителна употреба. 【Гаранция】 С гаранционен срок от 1 година и се предлага с риск без гаранция за 100% качество на продукта и следпродажбено обслужване.Фарове.

Към свойства

Най-добри оферти в категория